Als u onze e-mail niet of slechts gedeeltelijk kunt lezen, klikt u hier.
 
 
 
 
BINDER - Best conditions for your success NIEUWS juni 2018
 
 
 
 
Producten l Contact
 
 
 
 
Beste Lezer,
 
Ook vandaag presenteren we een innovatie. Nieuwsgierig? Het gaat om de nieuwe themapagina over constante klimaatkasten. Op deze pagina vindt u alles wat u over deze multitalenten moet weten. Hier komt u bijvoorbeeld te weten hoe vereiste geneesmiddelentests uitgevoerd en houdbaarheid staat bepaald worden. Toepassingsgebieden waarop onze BINDER-kasten bijzonder hoog scoren. Ook cosmeticapotloden worden in onze apparaten aan de tand gevoeld. Een automobielbranche zonder langetermijntests voor kwaliteitsborging is vrijwel onvoorstelbaar. Neem eens een kijkje op onze nieuwe themapagina. Het is zeker de moeite waard.
U zult enthousiast zijn.

Het
BINDER-team
 
 
 
 
 
Inhoud
 
 
 
 
 
 
Kennispagina goed ontvangen
 
 
 
 
 
Milieuvriendelijk koudemiddel
 
 
 
 
 
ACHEMA wordt een succes
 
 
 
 
 
Zonder BINDER gaat het niet
 
 
     
 
 
 
 
Persbericht
 
 
 
 
 
 
Kennispagina goed ontvangen
 
De constante klimaatkasten zijn ware multitalenten. Zijn beleefbaar en verbeteren de gezondheid en veiligheid van de mensheid. Dat is ook de missie van ons bedrijf. De nieuwe themapagina zal u enthousiast maken voor onze testapparaten. Met één klik komt u weliswaar niet in het binnenste van een constant klimaatkast, maar wel op onze kennispagina met veel nieuwe informatie.

Kom mee en lees meer.

 
Meer informatie FacebookTweet
 
 
 
 
 
Persbericht
 
 
 
 
 
Milieuvriendelijk koudemiddel
 
De onderzoek- en ontwikkelingsafdeling (R&D) van BINDER heeft milieusimulatiekasten voorzien van een nog klimaatvriendelijker en toekomstgerichter koudemiddel. Daarmee heeft ons bedrijf zich nog groener opgesteld. Lees meer over wat we nog allemaal doen voor het veiligstellen van onze resources.
 
 
 
 
 
 
 
Persbericht
 
 
 
 
 
 
ACHEMA wordt een succes
 
De ACHEMA was een groot succes voor ons bedrijf. De productinnovaties trokken veel nieuwsgierige bezoekers. Deze stelden onze medewerkers vragen over vragen en kregen altijd competente antwoorden. Meer informatie hierover!
 
Meer informatie FacebookTweet
 
   
 
 
 
 
Casestudy
 
 
 
 
 
Zonder BINDER gaat het niet
 
De Schreiner Group in Oberschleißheim maakt innovatieve functie-etiketten. Om de kwaliteit van deze producten op ieder moment te garanderen, worden altijd onze BINDER-kasten ingezet. Lees meer over de spannende details uit de praktijk in onze casestudy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Service en support Wetenswaardigheden
Nieuws en pers
Onderneming
 
 
 
  Download Center
 
 
 
Voeg het e-mailadres  newsletter@info.binder-world.com toe aan uw adresboek of aan de lijst met veilige afzenders. Dan weet u zeker dat onze e-mails u ook in de toekomst bereiken.
Informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens vindt u hier.

Deze nieuwsbrief is verstuurd max.mustermann@info.binder-world.com Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend met uw toestemming naar u verzonden. Als u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen, klikt u hier.
 
 
BINDER GmbH
Im Mittleren Ösch 5
78532 Tuttlingen

Telefoon: +49(0)7462/2005-0
Fax: +49(0)7462/2005-100
E-mail: info@binder-world.com
Internet:www.binder-world.com
Tekenbevoegde directeur-vennoot: Peter M. Binder
Registergerecht: Amtsgericht Stuttgart
Registernummer: HRB 727150
Btw-ID op grond van artikel 27 a van de Duitse btw-wetgeving (Umsatzsteuergesetz)