Als u onze e-mail niet of slechts gedeeltelijk kunt lezen, klikt u hier.
 
 
 
 
BINDER - Best conditions for your success NIEUWS januari 2018
 
 
BINDER Newsletter
 
 
Producten l Contact
 
 
 
 
Beste Lezer,
 
Onze januari-nieuwsbrief informeert u over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van BINDER. Zo is er bijvoorbeeld een actuele video die in samenwerking met Select Science is ontstaan. Daarin wordt het gebruik van BINDER-kasten in een laboratorium van de universiteit Warwick in Groot-Brittannië getoond. De wetenschappers proberen nog betere batterijen voor hybride en elektrische voertuigen te maken. Van deze tests kunnen echter ook gevaren uitgaan. Daarom vertrouwen de onderzoekers op de absolute veiligheid in de BINDER-kasten.
Ook van gebruikers die een trilschudder in een CO2-incubator hadden ingezet ontvingen we zeer positieve feedback. Met de moderne techniek van BINDER kunnen we ons onderzoekswerk uiterst precies uitvoeren, aldus de experts.
Onze inzet voor de stichting Dianiño toont dat BINDER ook zijn sociale verantwoordelijkheid neemt. Deze stichting helpt onder voorzitterschap van Elke Binder kinderen met suikerziekte en hun gezin. Sinds kort steunt Elke Büdenbender, echtgenote van de bondspresident Frank-Walter Steinmeier, de stichting als beschermvrouwe.

Wij wensen u een succesvol jaar!

We hopen dat u ons blijft steunen,

Het BINDER nieuwsbrief-team
 
 
 
 
 
Inhoud
 
 
 
 
 
 
Video van gebruikers: Universiteit Warwick gebruikt BINDER-kasten
 
 
 
 
 
BINDER productnieuws: Voordelen van trilschudders in de praktijk
 
 
 
 
 
BINDER Sociaal: Stichting Dianiño heeft een nieuwe beschermvrouwe
 
 
     
 
 
 
 
Video van gebruikers
 
 
 
 
 
 
Universiteit Warwick gebruikt BINDER-kasten
 
De nieuwe video van Select Science laat zien dat de kasten van BINDER op veelzijdige wijze worden ingezet in onderzoeksprojecten. De kijker wordt meegenomen naar het laboratorium van de universiteit Warwick waar batterijen voor hybride en elektrische voertuigen worden getest. Enkele fasen van het testverloop kunnen gevaarlijk zijn. En precies hier toont de BINDER-techniek haar voordelen.
 
Meer informatie FacebookTweet
 
 
 
 
 
BINDER productnieuws
 
 
 
 
 
Voordelen van trilschudders in de praktijk
 
De BINDER-CO2-incubator met trilschudder scoort hoge ogen bij wetenschappers. De eerste feedback valt zeer positief uit voor BINDER. De R&D-afdeling heeft de behoefte uit de branche correct ingeschat – deze techniek zorgt voor bijzonder nauwkeurige onderzoeksresultaten. Wilt u weten hoe de trilschudder functioneert? Lees het artikel...
 
 
 
 
 
 
 
BINDER Sociaal
 
 
 
 
 
 
Stichting Dianiño heeft een nieuwe beschermvrouwe
 
De echtgenote van bondspresident Frank-Walter Steinmeier, Elke Büdenbender, steunt de stichting Dianiño als beschermvrouwe. Ingrid Binder, de oprichtster van de stichting, is blij met deze versterking. Ze heeft ambitieuze doelen en wil nog veel kinderen met suikerziekte helpen.
 
Meer informatie FacebookTweet
 
 
 
 
 
 
  BINDER Blog  
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Het nieuws werd naar u doorgestuurd? Aanmelden Vindt u ons nieuws leuk? Doorsturen
 
 
 
 
 
 
 
 
Heeft u nog vragen? Tel: +49(0)7462/2005-0
Fax: +49(0)7462/2005-100
E-Mail: info@binder-world.com
 
 
 
 
Service en support Wetenswaardigheden
Nieuws en pers
Onderneming
 
 
 
  Download Center
 
 
 
Voeg het e-mailadres  newsletter@info.binder-world.com toe aan uw adresboek of aan de lijst met veilige afzenders. Dan weet u zeker dat onze e-mails u ook in de toekomst bereiken.

Deze nieuwsbrief is verstuurd max.mustermann@info.binder-world.com Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend met uw toestemming naar u verzonden. Als u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen, klikt u hier.
 
 
BINDER GmbH
Im Mittleren Ösch 5
78532 Tuttlingen

Telefoon: +49(0)7462/2005-0
Fax: +49(0)7462/2005-100
E-mail: info@binder-world.com
Internet:www.binder-world.com
Tekenbevoegde directeur-vennoot: Peter M. Binder
Registergerecht: Amtsgericht Stuttgart
Registernummer: HRB 727150
Btw-ID op grond van artikel 27 a van de Duitse btw-wetgeving (Umsatzsteuergesetz)